REFERENTIES PASSIELOPER

Sigrid Post

"Afgelopen week heb ik de Passieloper (letterlijk!) mogen lopen. Door de professionaliteit en deskundigheid van Pieter is het mij nog duidelijker geworden wie ik ben. Vragen zoals: wat zijn mijn kwaliteiten? Waar ligt mijn kracht? Waarom is mijn werk belangrijk voor mij? D.m.v. deze vragen kwamen we uiteindelijk bij het doel van de Passieloper: mijn passie!
Mede door Pieter zijn manier van vragen stellen (integer en oordeelloos) was het een zeer waardevol gesprek. Ik heb Pieter ervaren als een puur en oprecht mens. Iemand waarbij ik mij direct op mijn gemak voelde.
Wat ik positief vind aan de methode die Pieter heeft ontwikkeld is dat je in korte tijd kan achterhalen wat je nu écht beweegt en waar je hart sneller van gaat kloppen. De vraag of mijn huidige baan bij mij past is een stuk eenvoudiger te beantwoorden. En het maken van de juiste keuzes gaat een stuk eenvoudiger. Een echte aanrader!"
Sigrid Post, Interim management & Business Coaching, 16 maart 2012

Houdezonzijde

‘De Passieloper’ van Pieter Klein, bracht mij tot een waardevol inzicht! Rust in mijn hoofd. Door het bijzondere inlevende, warme, respectvolle en inzichtgevende proces dat ik met Pieter mocht hebben, kwam ik letterlijk stap-voor-stap bij mijn werkelijke levensdoel uit. Eindelijk werd mij glashelder en duidelijk waar het in mijn leven om gaat. Wat er voor mij werkelijk toe doet en op welke wijze ik het door mij gewenste doel zal bereiken. De door Pieter opgewekte stroom van woorden kwamen uit mijzelf en werden door Pieter kernachtig en krachtig als inzichtgevende feedback teruggegeven. Diep respect en bewondering voor deze krachtige methode. EINDELIJK kan ik alles dat rondspookt in mijn hoofd loslaten, en langs de stralen van de zon naar de hemel omhoog klimmen. Pieter bedankt!
John Overhage, Houdezonzijde, 29 maart 2012

Vaak weet je dat je wat mist. Je weet niet wat, maar je voelt dat je werkzaamheden energie kosten in plaats van opleveren.
Je haalt je schouders op, maar zet ze nergens echt onder. Wat zou het fijn zijn als je daar inzicht in hebt.
Via de Passieloper van Pieter Klein weet ik in ieder geval in welke richting ik moet zoeken. Met veel kennis, rust en inzicht voert Pieter me langs de knooppunten van de Passieloop. Bij elk punt staan we stil en onderzoeken we de stand van zaken. We gaan op een enerverende reis, maar ik voel me thuis in deze setting. Het uitgebreide verslag van het onderzoek geeft me handvatten om meer energie en licht te laten stromen op de werkvloer.
Eric Smallenburg, (alias de Dolende Zuyvelaer die richting vond), 19 april 2012

Licht en Zinnig Werken

"Op een mooie zonnige lentedag heb ik in de prachtige ruimte waarin Pieter werkt kennis gemaakt met de Passieloper. Nieuwsgierigheid naar dit instrument bracht mij weer in contact met Pieter. Pieter bood direct aan om het instrument te "ondergaan" door de Passieloper ook daadwerkelijk te lopen. Dat was een zeer bijzondere en verhelderende ervaring. De combinatie van stappen zetten, vragen beantwoorden en weer stappen zetten zorgt ervoor dat je steeds dichter bij je passie komt. De manier waarop Pieter dit begeleidt is zeer professioneel; Pieter is scherp, warm en zonder oordeel. Hierdoor voel je je vrij om wat er in je opkomt te delen. Ook het tweede deel waarbij je de weg terugloopt en Pieter telkens je antwoorden herhaalt en tot mooie zinnen formuleert, is verhelderend en heilzaam. Het werkt als een soort mantra die in je hoofd blijft nagalmen en zo heel makkelijk zich een plek toe-eigent in jezelf. De Passieloper is een heel goed instrument om in te zetten als je keuzes wilt maken over welk werk en welke organisatie jouw passie voeden en verder versterken."
Petra de Jonge, 28 maart 2012

Conferentieoord Woudschoten

Pieter heeft op prettige en persoonlijke wijze, mijn passie kraakhelder gemaakt. Dit concrete hulpmiddel heeft mij goede nieuwe inzichten gegeven en heb ik zodoende goed kunnen gebruiken in mijn carrière.
Maurits Kool, 20 juli 2012

Gemeente Utrecht

Het juiste vraag- en antwoordspel doorgrondt je passie wel
Pieter zoekt gemotiveerd naar wat men deert
Stapsgewijs ontrafelen van je passie
Als het verstopte zichtbaar wordt dan weet je dat het klopt
Beheer je drijfveer
Johan Landwehr, Sr. Adviseur Stedelijk Water Gemeente Utrecht, Workshop voor JAU! (Jonge Ambtenaren Gemeente Utrecht), 21 juni 2012

Studio 19c

De Passieloper heb ik ervaren als een plezierige en waardevolle ervaring. Door jouw concrete vragen is mijn vraag, of ik het juiste pad bewandel, op een bijzondere wijze beantwoord. Er zijn voor mij geen verrassende elementen uitgekomen, alleen maar bevestigingen.....en dat was juist ook heel fijn om te mogen ervaren. Het was voor mij persoonlijk even heel goed om hier nog eens even door jouw passieloper goed bewust van te zijn. Door de Passieloper is mijn zakelijke focus in ieder geval glashelder geworden.
Marlies van Wijngaarden, 5 november 2012

Hierbij wil ik jou ook heel erg bedanken voor deze kans. Ik vond het echt super leuk en heb er veel van geleerd! Ik ben er dankzij jou achter gekomen wat mijn passie is, maar ook hoe ik dit het beste kan toepassen in mijn dagelijks leven en wat ik hiervoor moet doen. Ik denk dat de Passieloper voor iedereen van mijn leeftijd (18 jaar) echt een enorm hulpmiddel kan zijn voor de keuze van opleiding of misschien wel iets anders. Ik kan het dan ook echt iedereen aanraden, want er komen dingen naar boven waar je in eerste instantie nooit aan gedacht zou hebben. Ook komen er dingen aan bod die met elkaar verbonden zijn waar je ook nooit bij hebt stilgestaan. Dus nogmaals Pieter wil ik je bedanken voor deze kans, en we zien elkaar over 3 jaar weer.
Joost Nennie, Student Fysiotherapie (18 jaar), 22 november 2012

Gemeente Utrecht

Je hebt het vast wel gemerkt aan mijn reacties vrijdag: Ik vond het een waardevolle beleving waar ik in deze situatie veel aan kan hebben. Hiervoor hartelijk dank, ook voor de uitwerking.
De ervaring zorgt er ook voor dat ik iets achter de hand heb om in bepaalde situaties aan te bevelen aan anderen.
Miel Kleuters, P&O adviseur, 2 oktober 2009

TMC Group NV

Begin dit jaar heb ik de passieloper gedaan en ik heb gemerkt dat ik nog meer nadruk ben gaan leggen op zaken waar ik echt mijn bed graag voor uitkom. Die me maximaal motiveren en die me aanspreken op mijn meest uitgesproken sterke kanten. Ik ga er met nog meer passie en bezieling in! Het is dan goed om te weten waar mijn unieke passie ligt, de passieloper heeft me hier bij goed geholpen. Ik zit weer maximaal in mijn kracht! Ben er kortom enthousiast zeer enthousiast over. Binnenkort gaat de gehele celdirectie en RvB van TMC Group NV ook deelnemen. Het is van belang dat we elkaars uitgesproken passie kennen!
Thijs Manders, CEO, 24 november 2010

Xebia

Nogmaals bedankt voor het lopen van de Passieloper. Ik merk dat ik er nog steeds veel aan heb. Ik heb nog niet eerder in anderhalf uur zoveel over mezelf geleerd. Het is knap hoe jij door steeds te reflecteren wat ik zeg zo snel, zo veel naar boven weet te halen. Een gefocuste spiegel. Met wat ik geleerd heb, ben ik nu in staat veel keuzes te toetsen aan wat ik echt belangrijk vind.
Gerard Jansen Manager ICT-bedrijf, 23 september 2009

KPN

De passieloop…….mijn eerste reactie: iets met Pasen? Nee! kreeg ik te horen. Een hardloopwedstrijd of nieuwe marathon dan? Nee ook niet. Ga het nou maar zelf ervaren, kreeg ik te horen. En aldus geschiedde...
Als doorgewinterd trainingsdier was het best moeilijk om me een goed beeld te vormen van wat de passieloop nu eigenlijk behelsde, was ik ook benieuwd wat die me nu eigenlijk kon brengen na al die trainingen die ik al had gevolgd!
Maar de passieloop van Pieter was een waar cadeautje voor me. Simpel, doeltreffend en –het allerbelangrijkste- recht vanuit mijn eigen hart leverde het me een nieuw en scherp inzicht in mijn eigen passie, leerde ik mijn passie echt te verwoorden. En last but not least heeft het me ook doen inzien wat voor krachtig instrument mijn passie eigenlijk is en hoe ik het kan inzetten.
De passieloop, ik leg het iedereen tegenwoordig uit als " Passion, walk of life" It says it all. Succes
Sharon Elsendoorn, teammanager, 19 maart 2010

Kühne Industrie BV

"In één woord fantastisch deze ervaring, ik ging naar huis als herboren! Ik begrijp nu waarom sommige dingen nu juist wel lukken en andere natuurlijk niet. Helemaal goed! Mijn vrouw ervoer eenzelfde beleving, ook voor haar waren er een enorme hoeveelheid aanknopingspunten, ook in één woord fantastisch! Het is goed om te weten waarom zij soms is zoals ze is. Ik had daar natuurlijk na al die jaren een heel aardig beeld bij, maar ik merk dat we nu beter met elkaar kunnen omgaan door de wetenschap van ons beider passie!"
Marc Dalebout, directeur, 24 november 2011

JAZO Zevenaar

Ik kijk met veel plezier terug op het proces van de Passieloper. Het heeft mijn inzicht in mijn passie versterkt. Ik ben me er nu nog bewuster van geworden.
Het leuke is dat er nu: kwartjes vallen, belletjes rinkelen, de cirkel is rond. De methodiek van de Passieloper in combinatie met jouw kennis/inlevingsvermogen, maakt dat het een praktische en leuke manier is om je echte passie te ontdekken of bevestigd te krijgen. Ik zal een ieder die opzoek is naar zijn passie zeker adviseren om de Passieloper te gaan doen.
Pascal Bos, Manager Engineering, 22 november 2011

NCSI

"Onlangs heb ik de Passieloper gevolgd bij Pieter; heel mooi concept waar interessante eigen inzichten naar boven komen. Hij gaf me ruimte en daagde me uit om inzicht in mijn drijfveren te krijgen. En ook daarna deelden we interessante vergezichten waar het naar toe kan gaan in organisaties. Dank Pieter!"
Martine Maes, Programmamanager Kennisoverdracht, 14 maart 2011

Syntens

"Pieter dank je voor het doorlopen van de Passieloper (www.passieloper.nl). Je hebt een mooi instrument ontwikkeld waarmee ik in korte tijd mijn passie-zin gevonden heb. Met jou kennis, ervaring en scherpe opmerkingsvermogen, breng je een complex geheel terug tot de essentie en dat maakt het simpel en overzichtelijk. Deze waardevolle bevinding gebruik ik nog elke dag bij beslissingen om te toetsen of iets bij me past en energie geeft."
Moniek Berende, Projectleider, 1 maart 2011

Perspectiefgroep BV

"Nadat ik Pieter voor de 1e keer sprak over De Passieloper was ik direct enthousiast. Kort daarop mocht ik De Passieloper ervaren. Een bijzondere belevenis die inzicht geeft in de huidige situatie ten opzichte van je passie. Pieter neemt de tijd en vraagt door om per stap alles helder te maken. Het heeft mij waardevolle inzichten opgeleverd waar ik op voort kan borduren."
Machteld Boere-Voogt, Adviseur Arbeidmobiliteit, 7 oktober 2010

Regent beveiligingen Werving en selectie

Mijn eerste sessie met de passieloper was al wel een beetje uitdagend. Ik moest nadenken over zaken waar ik in het verleden pas over nadacht als ik erachter kwam dat mijn nieuwe werkgever/opdrachtgever niet zo heel erg goed bij me paste. Leuk en verrijkend.
De vervolgsessie was nog veel overtuigender. Met mijn potentiële werkgever/opdrachtgever 'liep ik de passieloop', een aantal gevisualiseerde verdiepingen in de raakpunten van de aanstaande samenwerking. Van heel praktische raakpunten waar je dagelijks tegen aan zal lopen tot strategieën en overtuigingen. Heel goed in banen geleid door Pieter. En dat moet ook, want het proces zit op het raakvlak van zeer praktisch tot zeer zweverig. Ofwel bij goede leiding zeer waardevol en bij geen leiding waardeloos. In mijn geval kwamen we erachter dat de strategie van de opdrachtgever zeer goed paste bij mijn passies. Tot op de dag van vandaag blijkt dat ook uit alles. Werken zonder discussie over de kern waar het om gaat. Een bedrijf in alarmsystemen gecommitteerd aan de klant. Waar elke investering in de continuïteit in klanttevredenheid oké is. Past zo goed bij mij!
En daar gaat het om: continuïteit in het bedrijf! Plezierig werken voor de medewerker. Ik kan een veelvoud aan werkgevers noemen waar de passieloper zou lijden tot minder verloop en dus meer goed functionerende medewerkers, sterker tot veel grotere motivatie om te presteren.
Kortom, een heel effectieve methode om bewust te worden, de effectiviteit van een organisatie te verbeteren en vooral de lol in het werken te verbeteren.
Mark Timmer, sollicitant en aangenomen medewerker, 27 augustus 2010

xpressie

"Het lopen van de Passieloper heeft mijn ogen geopend en mij een beter inzicht in mij zelf gegeven. Ik begrijp nu een heel stuk beter wat mijn drijfveren zijn en hoe ik die beter kan aansturen.
Om nog meer over mezelf te weten te komen, heb ik Pieter gevraagd om mij te coachen. Met als doel om meer zelfvertrouwen/bevestiging en antwoord te krijgen op persoonlijke vragen.
Zowel de Passieloop als het coachingstraject hebben mij als persoon veranderd. Ik snap nu waarom ik een keuze wel of niet maak.
Ik kan iedereen aanraden om een keer de Passieloper te doen. Het geeft je zo'n verhelderend beeld over jezelf en laten onopgeloste puzzelstukjes op zijn plaats vallen.
Pieter heeft met mij de Passieloper gedaan om mij een beter inzicht te geven in waar de Passieorganisator voor staat. Dat had ik nodig om zijn website te maken. Zo maakten we gebruik van elkaars kracht."
Arnoud Bernhard,  26 februari 2010

Begane Grond

"Ik heb Pieter leren kennen als een uiterst bekwaam, respectvol en integer persoon. De Passieloper vind ik het einde. Ik ben nog nooit zo tot de kern gekomen. Duidelijkheid en inzicht gevend."
Angelique Nossent, 18 augustus 2010

Innerland

Ik ben er verbaasd over hoeveel de passieloper mij, en Innerland, heeft opgeleverd. Het model was mij bekend en toch was jij in staat om vanuit betrokkenheid, vakmanschap en door het stellen van zeer goede vragen mij te helpen mijn passie en visie helder te krijgen. Voor mij is 'het kwartje gevallen'. Hierdoor weet ik helder wat ik wil en hoe dat te bereiken. Het geeft mij veel zin en energie om er mee aan de slag te gaan. Pieter, bedankt!
Tom Twisk, directeur/eigenaar Innerland – inspiratie tot groei, 21 april 2010

Global Talents

De Passieloper heeft mij inzicht gegeven in de kern van waarom ik bepaalde dingen nou werkelijk doe. Het heeft mij daarbij ook concreet een antwoord opgeleverd waardoor ik zaken een plek kan geven en waar ik kracht uit kan putten. Ik vond het mooi om te ervaren dat je binnen een uur kunt komen tot het wezen van je drijfveren. Absoluut een aanbeveling waardig.
Karim Akhlal, directeur, 5 juli 2010

Bewustzijn Werkt!

"Onlangs heb ik De Passieloper gelopen bij Pieter. De Passieloper heeft me veel inzicht gegeven in mijn persoonlijke drijfveren. Het is een prachtige en warme ervaring. Het is werkelijk het ontdekken van m'n grootste vrije drijfveer. En die drijfveer helpt me bij het nemen van alle beslissingen, privé en beroepsmatig. Pieter heb ik leren kennen als een warme en professionele onderzoeker met een heldere blik op de persoonlijke drijfveren van de mens. Hij onderzoekt zonder oordeel en staat open voor de verrassing die uit ieder mens op De Passieloper naar buiten treedt. Persoonlijk vind ik dat iedereen De Passieloper ten minste één keer zou moeten doen."
Sander Honing, De Bedrijfsreader, 24 november 2011

Youniqx styling

Met het doorlopen van de Passieloper word je gedwongen op een ontspannen manier na te denken over je eigen 'ik'. Mijn ervaring van de Passieloper is dat ik een beter beeld van mezelf heb gekregen. Een bevestiging van kwaliteiten die ik heb. En ik heb nieuwe inzichten gekregen hoe mijn mooie werk nog veel meer mijn passie kan worden.
Na de sessie krijg je een uitgebreid verslag, dat je op elk gewenst moment na kunt lezen. Een houvast die je helpt je passie waar te maken."
Petra Benschop, 27 oktober 2011

Element

Pieter, wat een geweldige tool heb je ontwikkeld met de Passieloper! Alles is op zijn plek gevallen. Wat ik al jaren doe en hoe ik werk blijkt helemaal te kloppen met wat ik al die tijd diep van binnen voel en voelde maar niet goed kon verwoorden.
Mijn zoektocht heeft eindelijk richting maar vooral bestemming gekregen.
Geen ingewikkelde theorieën of moeilijke gesprekken maar door alleen de juiste vragen te stellen kom je in 2 uur achter je passie. Kan alleen maar zeggen.... een must voor iedereen die wil leven en werken vanuit zijn hart!
Nicky Beentjes, 1 September 2010

Brycom, bureau voor talentontwikkeling

Ik dacht dat ik veel zelfinzicht had als het gaat om mijn waarden, missie, talenten etc...en op een woensdagmiddag de passieloop gedaan bij Pieter. Waauw....er valt uiteraard altijd meer te leren, meer (zelf)inzicht te verkrijgen, maar ik vond dit wel heel bijzonder. Pieter, dank daarvoor.
Bryan Walker, 2 maart 2010

Spiritueel centrum My World, Culemborg

Ik heb onlangs de PassieLoper met Pieter Klein gedaan en dat was een bijzondereervaring. Voordat we eraan begonnen, had ik het gevoel totaal niet meer in verbinding testaan met mijn eigen passie. Ik was op zoek naar nieuwe uitdagingen, maar wist niet waar die aan moesten voldoen.
Pieter lichtte de PassieLoper toe en ik weet nog dat ik eraan begon met gemengde gevoelens. Het leek me zeer zeker een nuttig instrument -en gezien mijn situatie wilde ik het dolgraag proberen- maar tegelijkertijd kon ik me niet voorstellen dat het tot werkelijk diepgaande inzichten zou leiden. Dat gevoel werd enigszins versterkt door het feit dat we dit in groepsverband deden – en er dus anderen mee zaten te kijken en te luisteren. Dat laatste kwam overigens gewoon zo uit. Ik had er ook voor kunnen kiezen om met Pieter alleen te werken. Wel hebben we de afspraak gemaakt dat de anderen hun vragen en opmerkingen zouden bewaren tot na afloop. Maar, zoals gezegd: ik had het hard nodig en even later stond ik op de eerste stap van de PassieLoper.
Pieter stelde per stap vragen, ik gaf antwoorden. De vragen gingen zowel over de huidige werksituatie als over mijzelf en mijn verwachtingen. En samen luisterden we naar de woorden die ik gebruikte om mijn situatie te schetsen.
De Loper begint met de (werk)omgeving: hoe ziet die eruit. Maar naarmate de stappen vorderen, gaat het steeds meer om de persoon die de stappen zet. De Loper werkt als een soort Trechter, de focus gaat van buiten naar binnen. En Pieter weet dat proces heel goed te begeleiden, door goed te luisteren naar wat je zegt en daar de juiste nieuwe vragen aan te koppelen.
Aan het eind van de zeven stappen, beland je bij de kern van je eigen wezen: je passie. Het moment dat ik daar weer verbinding mee voelde, is bijna niet te beschrijven! De opluchting, maar ook het enthousiasme dat ik weer voelde! En toen waren we pas halverwege, want dan begint de terugweg en wordt de focus omgekeerd: vanuit die hervonden passie leidt Pieter je via diezelfde stappen terug van binnen naar buiten. En omdat het een aansluitend proces van verdiepingsvragen is, is je diepste ik heel nauw betrokken bij de antwoorden die je geeft.
Pieter helpt je te zien wat jij werkelijk belangrijk vindt en waar jouw (werk)omgeving aan moet voldoen om voor jou bevredigend te zijn. En hij helpt je begrijpen waarom je daar niet eerder voor gekozen hebt: je obstakels komen in beeld. En dan worden bepaalde dingen opeens heel logisch. En blijken andere dingen echt niet langer te voldoen.
Tenminste, zo werkte dat voor mij: Tijdens de PassieLoper werd me duidelijk dat datgene wat ik al jarenlang diep van binnen wil, hetgene is wat ik daadwerkelijk wil. En elke dag dat ik daar niet aan werkte, voelde als een verspilling van mijn tijd. Maar omdat ik me niet realiseerde hoe belangrijk ik het vond, ging ik elke dag verder zoals de voorgaande, zonder daadwerkelijk iets met dat diepe verlangen te doen.
Met dat inzicht ben ik nog diezelfde dag aan de slag gegaan en nog voor we goed en wel afscheid hadden genomen, ben ik met mijn heropende blik een geheel nieuw pad ingeslagen. En wat voorheen slechts een vaag geformuleerde gedachte op de achtergrond was, is nu een defitief project, dat elke dag gestaag vordert en waar ik met veel plezier aan werk.
Wat me al tijdens de PassieLoper opviel, is dat het met Pieter een hele veilige ervaring is. Hij luistert, hij weet te interpreteren en hij weet goed terug te koppelen. Ik voelde me gehoord. En dat is belangrijk, want tijdens de PassieLoper komen dingen naar boven die we van onszelf soms niet durven horen.
Als ik terugkijk op het feit dat we dit in groepsverband hebben gedaan, weet ik: dat is voor mij heel goed geweest. Ik heb mijn diepste wensen uitgesproken en daar na afloop meteen steun en begrip voor gekregen. Door erover te praten, werd het ‘echt’.
Wat me vooral is bijgebleven van de eerste dagen na de PassieLoper, is het gevoel van bevrijding, van dankbaarheid en van enthousiasme. Dit nieuwe project is groot en ik zal er maanden mee bezig zijn voordat het zelfs maar ergens op begint te lijken. Maar op de momenten dat ik me afvraag of dit werkelijk de moeite waard is, zijn er twee beelden van de PassieLoper die als antwoord in me opkomen. Het eerste beeld is van palmbomen.
Daarmee ‘staat’ mijn werkomgeving. Het andere is dat ik mezelf weer zie staan, op een van die stappen, met dat diepe, intense gevoel van voldoening dat ik ervaarde toen ik in contact kwam met mijn passie. En dan weet ik weer: Dit is wat ik ECHT wil!
Danielle Brouwer, 16 januari 2012

Loopbaanvragen en individuele vragen

"Het lopen naar mijn passie bracht mij in contact met de twijfels en belemmeringen in mijzelf om echt te gaan voor hetgeen waar ik warm van word. Een kleine levensreis zogezegd en opeens was daar gedurende de loop het woord dat de kern raakt, mensontwikkelaar. Het heeft mij bewust gemaakt dat ik mijn oude administratieve professie nu echt moet loslaten. Het begeleiden van mens en organisatie is mijn passie en de boodschap is dan ook om hiervoor te gaan.
Onder de deskundige en inspirerende begeleiding van Pieter heb ik dat mogen ontdekken, heel mooi. Nu is het aan mij om de weg te vervolgen en gehoor te geven aan de oproep."
René van Wijk. 47 jaar, P&O-adviseur, 22 juni 2010

De Passieloper heeft mij inzicht gegeven in mijn passie. De passie, zeg maar mijn innerlijke drive, is nu voor mij een belangrijke graadmeter bij het zoeken naar een andere baan en het maken van de juiste keuzen in mijn huidige baan. De passieloper maakt op een eenvoudige manier duidelijk welke vaardigheden, kwaliteiten ik heb, wat mijn passie is én wat de visie van de organisatie is en hoe deze zich verhoudt met mijn passie, innerlijke drive. De Passieloper maakt helder of je doet wat bij je past. De begeleiding door Pieter is prettig en verhelderend. Hij geeft je bepaalde uitspraken terug en hij reflecteert erop. Hij maakt je bewust van wat er bij je speelt en welke innerlijke drijfveren de motor zijn. Ik heb het gevoel dat ik het zelf uitgevonden heb. Maar zonder zijn begeleiding was ik niet tot die ontdekkingen gekomen.
Judith Gerretsen, 20 juni 2011

Voor de aanbeveling de eerste alinea met de laatste zinnen iets aangepast; De Passieloper heeft mij geholpen zicht te krijgen op wat ik wel en vooral wat ik niet wil. Dit laatste was voor mij belangrijk omdat ik toch nastreefde wat ik dus eigenlijk niet wilde; meer rationeel dan vanuit gevoel. Mede daardoor heb ik meer zicht gekregen op wat voor mij nou echt belangrijk is. Op basis van de beschrijving heb ik ook gehandeld. Dit heeft er een aantal keren toe geleid dat ik niet achter vacatures aan ben gegaan waar ik dat eerder wel zou doen. Ik heb uiteindelijk gesolliciteerd op een vacature waar ik het gevoel bij had; dat is het!! Nu ik met meer overtuiging de sollicitatie ben ingegaan heb ik blijkbaar kunnen overtuigen. Ik ben aangenomen en ga binnenkort aan de slag met mijn nieuwe baan.
Robert Schuurmans, 19 januari 2011