WIE ZIJN WE?

Wij vinden het belangrijk dat medewerkers op een gepassioneerde wijze een bijdrage leveren aan de visie en doelstellingen van de organisatie.

Wij zijn een netwerk van zelfstandige ondernemers die vanuit ieders eigen vakmanschap en passie medewerkers en organisaties ondersteunen bij het ont-dekken van de passie met de Passieloper® en bij het implementeren van het Visie-Passie-Organisatieconcept.

Wie is de motor achter de Passieorganisator?

Pieter Klein is de drijvende kracht en de initiator van De Passieloper® en Het Visie-Passie-Organisatieconcept.
Drs. Pieter Klein heeft 30 jaar ervaring als Personeel- en Organisatieadviseur. Vanaf 1994 heeft hij als zelfstandig ondernemer interim-management, adviesopdrachten en coachingstrajecten uitgevoerd in vele not-for profit en profit-organisaties. Hij combineert wetenschappelijke inzichten op het vakgebied van Personeel en Organisatie met kennis en kunde uit het Neuro Linguïstisch Programmeren en Systemisch werken.

Met wie werkt hij samen?

Kamer van Koophandel
Kamer van Koophandel: de Passieorganisator is kennispartner van de KvK.
Meer info over de KvK vind je op hun website. Naar hun website

Transitiumgroep
Transitiumgroep: de Passieloper maakt onderdeel uit van het outplacementtraject voor ex-burgemeesters, ex-wethouders en ex-gemeentesecretarissen.
Meer info over de Transitiumgroep vind je op hun website. Naar hun website

Freriks
Freriks: in individuele trajecten en in organisaties (voor directeuren, managers en medewerkers) wordt de Passieloper gebruikt.
Meer info over Freriks vind je op hun website. Naar hun website